dimecres, 22 de juliol del 2015

Dates i dades importants per als cursos C1, C2 i Capacitació

Ja estan publicades totes les dates i dades importants dels cursos de C1, C2 i Capacitació en: http://cultura.umh.es/informacio/

DATES IMPORTANTS DELS CURSOS DE VALENCIÀ UMH CURSOS JULIOL

PROVES ORALS: Dies 28 i 29 de juliol en horari de matí, a l’aula on es fa classe, les parelles d’examinands les estan preparant els professors i les professores a l’aula per la qual cosa cal que estigues informat/da. 

PROVA ESCRITA : DIA 30 de juliol, 9:30 del matí, aules per determinar, penjarem tota la informació al blog http://cultura.umh.es (Valencià) 

NOTES: El professorat us enviarà un correu electrònic amb la vostra nota de la prova de juliol el 7 d’agost. El 2 de setembre se publicaran de forma oficial al blog http://cultura.umh.es (Valencià). Els dies 3,4,7 de setembre es podrà fer la sol·licitud de revisió mitjançant un correu electrònic a prova@umh.es indicant el nom complet, dni i professor/a amb qui es va fer el curs. El dia 9 de setembre serà la revisió de les proves. 

RECUPERACIÓ DE SETEMBRE: 15 de setembre, horaris i aules per determinar.

RECUPERACIONS DE JULIOL DELS CURSOS SETMANALS I DISSABTES 

PROVES ORALS: Dies 28 i 29 de juliol en horari de vesprada, aules per determinar, penjarem al blog http://cultura.umh.es (Valencià) en breu les llistes d’examinands i l’horari orientatiu de les proves en funció de l’alumnat que s’hi presentarà. 

PROVA ESCRITA : DIA 30 de juliol, 9:30 del matí, aules per determinar, penjarem tota la informació al blog http://cultura.umh.es (Valencià) 

NOTES: El 2 de setembre se publicaran de forma oficial al blog http://cultura.umh.es (Valencià). Els dies 3,4,7 de setembre es podrà fer la sol·licitud de revisió mitjançant un correu electrònic a prova@umh.es indicant el nom complet, dni i professor/a amb qui es va fer el curs. El dia 9 de setembre serà la revisió de les proves.

RECUPERACIÓ DELS CURSOS DE CAPACITACIÓ 

PROVA ESCRITA I EXPOSICIÓ DE LA UNITAT DIDÀCTICA: Dia 4 de setembre de vesprada, aules per determinar. 
EXPOSICIÓ DE LA UNITAT DIDÀCTICA (si cal): 5 de setembre de matí, aules per determinar Les dates de les notes, revisions i certificacions estan per determinar. 

GRAELLA RECUPERACIONS CURSOS SETMANALS I DISSABTES DE LLENGUA  

Sort a tots!