dilluns, 1 d’octubre del 2012

5 d'octubre. Actes del Correllengua a Elx.

Com cada any torna el Correllengua a Elx amb un programa d’activitats destinat a rebre la Flama i a reiterar una vegada més “el nostre suport a l’ús ple del valencià, de la nostra llengua catalana, en tots els àmbits de la vida pública”, tal com consta en el manifest d’enguany. Així, el Casal Jaume I d’Elx organitza el Correllengua amb la col·laboració d’El Tempir amb la programació següent:

Divendres 5 d’octubre, a les 21 h, a la plaça de Baix.
El Correllengua ix des del Casal Jaume I i es dirigeix a l’Ajuntament d’Elx. A la Sala de Plens la Flama serà rebuda per l’alcaldessa d’Elx, Mercedes Alonso, i es llegirà el manifest per la llengua a càrrec de joves d’Educació Secundària de l’IES Cayetano Sempere. Hi actuarà la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Cascabot.

Divendres 5 d’octubre, a les 21.30 h, al Casal Jaume I d’Elx Arribada del seguici de la Flama al Casal, on hi haurà sopar “picadeta” amb coca i vi de la terra.
Us animem a assistir-hi ara més que mai en uns moments que ens ha tocat viure una reculada en les llibertats i retallades en educació, cultura, sanitat… amb atacs sistemàtics cap a la nostra llengua. Per això, ens agradaria que acompanyàreu la Flama amb la vostra senyera i la samarreta de la campanya #esElx. Us hi esperem!
(Font: ACL El Tempir i Casal Jaume I d’Elx)
 http://www.eltempir.cat/ca/2012/10/01/actes-del-correllengua-a-elx-el-proxim-5-doctubre/