dijous, 24 de novembre del 2016

La dona sense atributs

Benvolguda/Benvolgut,

T'informem d'un acte que pot ser del teu interés: teatre en valencià. El pròxim 25 de novembre, a partir de les 21.30 h, es representarà La dona sense atributs de Carles Cortés a l'Escorxador, Centre de Cultura Contemporània d'Elx, amb motiu del Dia internacional de l'eliminació de la violència contra la dona. L'obra, representada per la Companyia Ferroviaria amb Eloisa Azorín i Paco Macià com a director, és gratuïta fins a l'aforament de l'espai escènic. No és recomanable per a menors de 18 anys. 

Tot seguit, pots llegir-ne una sinopsi: Sara és una dóna que vol canviar la seua vida. Deixa el seu ben remunerat treball com a intèrpret per a emprendre projectes més enriquidors. Un dia, llegint un diari, troba un anunci suggeridor al qual no es pot resistir. Ismael, un jove de 20 anys, s’ofereix per fer massatges. S’inicia així una relació compulsiva i absorbent, una baixada als inferns personals, el detonador que fa sorgir un món amagat i no resolt.

L’adaptació dramàtica de la novel·la del mateix nom ha permés desenvolupar l’acció amb un sol personatge, Sara, que ens explica aquesta complexa història en un temps present i passat a través de suggeridores paraules, plenes d’erotisme i violència. Serem testimonis d’un viatge iniciàtic al límit del precipici, on el plaer i el dolor es donen la mà.

Cordialment,

Beatriu Martí
Assessora tècnica d'El Tempir